Szolgáltatásaink

Vendégeinknek szállást félpanziós ellátással biztosítjuk a saját éttermünkben.

A reggeli büfé jellegű, a háromfogásos vacsora kétféle menüből választható, természetesen gondolunk a gyermekekre is, az apróságok is megtalálják kedvenc ételeiket a gyermekbüfé kínálatunkban.

Amíg a gyerekek játszanak, a szülők együtt kávézhatnak vagy igénybe vehetik Wi-Fi internet-hozzáférést a közös helységekben. Éttermünkben 15.00 és 17.00 között ingyenes frissítőkkel várjuk a vendégeinket.

Jöjjön el és töltődjön fel energiával a Bélai-Tátrában, gyönyörködjön a csodálatos tátrai természetben, túrázás vagy síelés után lazítson a szaunában, vagy látogassa meg billiárd szobánkat. Aki szeret túrázni, annak egy remek túralehetőséget ajánlunk figyelmébe. Speciális hegyi túrákhoz megfelelő biztosítást tudunk összeállítani. Télen vendégeink részére síléc- és sífelszerelés-megőrző áll rendelkezésükre. Vendégeink számára kedvezményes síbérletet biztosítunk a közeli síközpontokba (Skicentrum Strednica, Ski Bachledova dolina, Strachan Skicentrum). A legkisebbekre is gondolunk, nálunk szánkót vagy babahordozót lehet kölcsönözni a kicsiknek. Nyáron vendégeink négykerekűt kölcsönözhetnek vezetővel, vagy igény szerint lovas sétakocsikázást és túrákat szervezünk.

Igény esetén masszázs, manikűr, pedikűr szolgáltatást biztosítunk a közeli wellness központban (előre fix megrendelés szükséges)

Ha véletlenül valamit otthon felejtett, a recepción vásárolhat, illetve emléktárgyakat, ajándékokat vehet itt a gyerekeknek.