Őrületes téli akció 2014. január 1.-től
03
jan
2014

Őrületes téli akció 2014. január 1.-től

Zsgyár, a kiváló fekvésű, gyönyörű természeti környezetben és hatalmas hegyek ölelésében elhelyezkedő falu, bőséges aktív kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a látogatóknak. A minden évszakban varázslatos Bélai-havasok a Magas-Tátra legszebb része, ahol gyalogtúrázhat az egész család, télen pedig számos változatos nehézségű sípálya, sífelvonó és sífutópálya közül válogathatnak a hóimádók és a télisportkedvelők.

Üdvözöljük Zsgyárban, a Magas Tátra rusztikus falujában!

Kellemes hangulatos szállással várjuk kedves vendégeinket Zsgyárban a Bélai-havasok lábánál fekvő rusztikus hegyi faluban. A panzió hagyományos építészeti stílusa, a gyönyörű táj, a Magas-Tátra monumentális hegyei, kis patak, csodálatos friss levegő, mindaz, ami miatt érdemes itt tölteni pár napot nyáron is, télen pedig a síelés szerelmesei töltődhetnek itt fel élményekkel.


Pensjonat JánošíkÜdvözöljük a Bélai-Havasok központjában

Üdvözöljük Zsgyárban a Bélai-Havasok központjában, a Magas Tátra egyik legszebb üdülőközpontjában, ahol gyönyörű természet, friss levegő és egyedülálló panoráma vár Önre. A gyönyörű festői térség gazdag szépségeivel és túralehetőségeivel lenyűgözi a természet szerelmeseit! Nyáron turizmussal, pihenéssel és történelmi vagy kulturális emlékek felkeresésével töltheti idejét, a téli időszakban elsősorban a téli sportok kedvelőinek kedvez a régió, mivel Zsgyár Szlovákia egyik legnagyobb síközpontja, így bőséges aktív kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Panziókban igyekszünk mindent biztosítani, ami pihenésüket teljessé teszi! Szeretettel várjuk a kirándulni vágyókat!